Utan kamera

Publicerat i: Livstil...

Tänk att jag alltid glömmer något när jag åker iväg... igår hände det igen, glömde min kamera hos syrran. Stannade till vid Lomma för att spela sista golfrundan då jag gjorde den hemska upptäkten. Men men jag pratade med syrran och till slut kom vi fram till att vi skall träffas om en vecka då jag återfår min kära kamera :-)

I vilket fall stannde vi inte lång stund på golfbanan eftersom regnet uppenbarade sig på 3:dje hålet med blixtar och dunder, vi tog en lunch och åkte mot Göteborg.

Väl i Göteborg träffade jag mina underbara golftjejer Eva och Lena och gick till La Sombrita och åt en bit mat och drack några glas vin. Därefter tog vi en sväng förbi Vasaplatsen och tjingsade på min söta lilla dotter som satt där inne med sina vänner.

Färden fortsatte mot Palace vilket blev ett kort besök då vi konstaterade snabbt att vi var för nyktra för att stanna där.

Några timmars sömn, upp kl 07.00 i morse för att åka ut mot Marstrand till Lycke Golfbana och spela golf med Eva och Lena. En 4-timmars runda med många goda skratt och mycket frisk luft i solen vid havet. Det är sådana rundor som ger så mycket energi. Tack för en härlig runda!!

Min semestervecka har varit intensiv men sååå rolig och skön. Har träffat mina underbara vänner och framförallt min älskade dotter, jag inser mer och mer hur långt vi är från varandra.

Här ett foto från Hannas födelsedag

Visa fler inlägg